Smile @ Me
 

Ik ben Werner Verbeeck, fotograaf van Smile@Me Photography. Als doelstelling stel ik vooral voorop om op een losse, toffe, speelse en spontane manier foto's te maken.

Fotografie is voor mij een echte passie! Vooral het samenwerken met mensen, van klein tot groot maakt fotografie ontzettend boeiend.

Mijn nikon d700 en d800 met bijhorende lenzen staan steeds ter beschikking op alle momenten. Foto's worden digitaal genomen en verwerkt en op cd of dvd afgeleverd.

(zwart/wit, sepia, allerlei compilaties; alles is mogelijk.Ook voor het maken van uitnodigingen, bedankkaartjes en albums kan je bij Smile@Me Photography terecht.

Wil je iemand verrassen met leuke of originele foto's van jezelf, je gezin of zelfs je huisdieren, wil je leuke herinneringen voor later?

Wil je een portfolio van jezelf of een uitbreiding van je portfolio als model of wil je gewoon eens mooie foto's van jezelf of samen met je partner?

Wil je een mooie herinnering aan je huwelijk?

Hele recepties, feesten of andere evenementen zijn geen enkel probleem. Zo bent u zeker dat alle mooie momenten vastgelegd worden.

Wil je als bedrijf of zaak foto's voor je website (persoonlijke en zakelijke) sta ik steeds ter beschikking.

-modelfotografie (monoshoots, duoshoots, groepsfoto's)

-communiefoto's en lentefeesten

-huwelijksreportages

-familiefotografie

-kindjes

-doopsel

-evenementen, feesten en recepties

-persoonlijke portfolio's

-bedrijfs/club portfolio's

-foto's voor websites

-discotheek en party fotografie

-alle free-lance opdrachten

-modeshows

-sportevenementen

-fotobewerking

Ik werk steeds op verplaatsing waardoor het persoonlijke effect in de foto's nog beter benadrukt wordt.

Prijzen zijn afhankelijk van de verschillende onderwerpen.

Altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking (zeker voor huwelijksreportages) en de bespreking van de verschillende prijzen.

Altijd bereikbaar op het gsm nummer: 0495/406554!

Wil je eens iemand verrassen met een leuk cadeau? Een persoonlijke fotoshoot of sessie op een mooie locatie is altijd leuk! Met dank aan webdesigner Werner Verbeeck